Izjava o zasebnosti

Vaši osebni podatki so za Š NAILS, ŠPELA ŠEGA, s.p. (v nadaljevanju “Studio Š Nails”) zelo pomembni, zato jih varujemo s skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) in drugo veljavno zakonodajo.

Osebni podatki

Osebni podatek pomeni katero koli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom (v nadaljnjem besedilu: posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki). Določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto tega posameznika.

Kdo obdeluje vaše osebne podatke?

Š NAILS, ŠPELA ŠEGA, s.p. (v nadaljevanju: Studio Š Nails)

Ljubljanska cesta 100, Slovenska Bistrica, 2310 Slovenska Bistrica

Telefon: 040 830 622

E-pošta: spela.markelc@gmail.com

Katere podatke obdelujemo?

Ob izpolnitvi spletne forme na spletnem mestu, nam posredujete naslednje podatke:

 • Ime in priimek,
 • telefonska številka, 
 • e-poštni naslov,
 • vaše sporočilo.

Vaše podatke zbiramo tudi s samim obiskom spletne strani (datum in ura obiska).

Zakaj obdelujemo osebne podatke?

S potrditvijo vnesenih osebnih podatkov dovoljujete, da Studio Š Nails zbrane podatke obdeluje v svojih zbirkah na podlagi člena 6 (1f) Splošne uredbe EU 2016/679 in jih uporablja za naslednje namene:

 • statistične obdelave;
 • segmentacijo strank in analize nakupnega obnašanja;
 • obveščanje strank o morebitnih napakah, popravkih in spremembah pri izdelkih in storitvah;
 • za izvedbo akcij neposrednega trženja: pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva;
 • pošiljanje vabil na dogodke;
 • telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje.

Vaše osebne podatke bomo uporabili le za izpolnitev pogodbenih obveznosti do vas, če za to obstaja naš zakoniti interes, tj. ko ste pristali na obdelavo podatkov z uporabo naših storitev, ki jih zagotavljamo, in ko to zahteva zakon. Vaše osebne podatke lahko obdelujemo dokler naše dejavnosti nesorazmerno ne kršijo vaše zasebnosti. Tudi za obdelavo podatkov, ki temelji na naših zakonitih interesih imate pravico do omejitve, kar pomeni, da boste morda zamudili nove ponudbe in dogodke oziroma o njih ne boste obveščeni.

Vse opisane osebne podatke obdelujemo mi kot upravljavec. To pomeni, da mi določamo zgoraj opredeljene namene, v katere vaše osebne podatke zbiramo in načine obdelave ter odgovarjamo za ustrezno izvajanje le-te.

Vaše osebne podatke lahko posredujemo tudi drugim subjektom, ki imajo prav tako funkcijo upravljavca, in sicer na podlagi vašega soglasja oglaševalskim in družbenim omrežjem, in sicer poimensko:

 • Google Ireland Limited (registrska številka: 368047), s sedežem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska; politika zasebnosti družbe je na voljo tu.
 • Facebook Ireland Limited, s sedežem 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Irska; politika zasebnosti družbe je na voljo tu.
 • Adanta d.o.o., s sedežem Seliškarjeva ulica 16, 2250 Ptuj, Slovenija; politika zasebnosti družbe je na voljo tu.

Za obdelavo osebnih podatkov uporabljamo tudi storitve drugih obdelovalcev, ki obdelujejo osebne podatke samo v skladu z našimi navodili ter v namene. Med takšne obdelovalce sodijo:

 • Microsoft Ireland Operations Ltd., headquartered One Microsoft Place South County Business Park Leopardstown Dublin 18, D18 P521, Irska

upravitelji orodij za trženje, kot so, ki nam pomagajo pri optimizaciji spleta in personalizaciji vsebin ter ponudb za vas:

 • Google Ireland s sedežem v Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska (storitve BigQuery, ChannelAdvisor).

Koliko časa bomo podatke hranili?

Studio Š Nails podatke obdeluje do preklica privolitve osebe. Pisni preklic lahko pošljete na naslov spela.markelc@gmail.com. Ne glede na preklic bo Studio Š Nails podatke uporabljalo za izpolnitev pogodbenih obveznosti.

Katere pravice ima posameznik?

 • vpogled v osebne podatke, ki se nanašajo nanj; njihovo popravljanje, spreminjanje ali dodajanje;
 • izpis oziroma kopijo za prenos osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj;
 • osebne podatke izbriše ali omeji njihovo obdelavo.

Vaš e-poštni naslov, ki ste ga sami posredovali, uporabljamo za občasna sporočila o naših novih izdelkih in storitvah. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva, da Studio Š Nails izbriše njegov e-poštni naslov iz evidence. Način odjave je opisan v vsakem sporočilu, ki ga pošljemo na vaš elektronski naslov.

Pravno obvestilo

Vse vsebine, objavljene na snails.si, so last Š NAILS, ŠPELA ŠEGA, s.p.. Brez dovoljenja Š NAILS, ŠPELA ŠEGA, s.p. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Š NAILS, ŠPELA ŠEGA, s.p. ni odgovoren za morebitne težave pri delovanju spletne strani. Š NAILS, ŠPELA ŠEGA, s.p. si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin, objavljenih na snails.si

Zadnja sprememba: 21. 7. 2023

Vse pravice pridržane. © Lime Booking

Izjava o zasebnosti

Piškotki